Logboek

Tijdsplanning
Hoelang?
Welke taken hebben we uitgevoerd?
Wie heeft deze
taken uitgevoerd?
Opmerkingen
Week 19 – 12 mei
± 1 uur
Samen hebben we het onderwerp van ons onderzoek bedacht.

Maaike, Brigitte
Met hulp van onze docent!
Week 21 – 29 mei
± 2,5 uur
Aan de hand van ons onderwerp hebben wij een onderzoeksvraag geformuleerd en hierbij verschillende deelvragen gemaakt. Ook hebben we de hypothese opgesteld.

Maaike, Brigitte
We hebben ons onderzoek tot nu toe naar onze docent gestuurd zodat we wat feedback kunnen krijgen!
Week 22 – 31 mei
± 1 uur
Onze docent had ons teruggemaild dat ons onderzoek misschien nog te abstract was. We hebben daarom onze onderzoeksvraag, deelvragen en hypothese aangepast aan een wat meer afgebakend onderwerp.

Maaike, Brigitte
Wij wilden ons in eerste instantie richten op de voorkeur van het publiek. Als tip hebben wij gekregen dat ons misschien toch beter konden focussen op de clubs zelf.

Week 22 – 1 juni
± 4 uur
Vandaag hebben wij ons veldwerk verricht. We zijn eerst op de scooter naar Zandvoort gegaan en hebben foto’s en filmpjes gemaakt van de omgeving. We zijn naar de club Chin geweest om de bedrijfsleider te interviewen en foto’s en filmpjes in de club zelf te maken. Vervolgens zijn wij naar Haarlem gereden om hetzelfde uit te voeren in Club 023!

Maaike, Brigitte

Week 22 – 2 juni
± 2 uur
Het aanmaken van het blog is vandaag gedaan. Na een hoop puzzelen is het eindelijk gelukt om een account aan te maken. Ook het begin maken van de opmaak ging niet al te makkelijk, omdat we er eerst achter moesten komen hoe dat precies werkte, waardoor dit heel veel tijd in beslag nam. De foto’s zijn ook op de computer gezet. De filmpjes lukte vandaag niet om up te loaden dus dat zal zondag 5 juni
plaatsvinden.

Brigitte
Het uploaden van de filmpjes lukte vandaag helaas niet. Dit is verplaatst naar zondag!
Week 22 – 3 juni
± 4 uur
Aan de hand van ons veldwerk, informatie van internet en eigen kennis hebben we de deelvragen uitgebreid beantwoord. Ook de onderzoeksvraag hebben we door middel van de antwoorden op de deelvragen kunnen beantwoorden.

Maaike

Week 22 – 5 juni
± 2 uur
De conclusie formuleren en alle laatste aanpassingen van onze informatie formuleren. De filmpjes die vrijdag 2 juni niet gelukt waren, zijn vandaag wel geüpload met hulp.

Brigitte

Week 23 – 8 juni
± 1 uur
Morgen moeten we het verslag inleveren, dus hebben we vandaag de laatste aanpassingen aan de opmaak van ons blog gemaakt zodat het er grandioos uitziet!

Maaike, Brigitte