Plan van aanpak

Tijdsplanning
Hoelang
Taken
Hoe worden deze
 taken uitgevoerd?
Wie voeren deze taken uit?
Week 19 –  12 mei
± 1 uur
Onderwerp bedenken
Via oriënteren op internet en onze eigen kennis willen wij een onderwerp kiezen wat wij zelf ook erg leuk vinden.

Maaike, Brigitte
Week 21 – 25 mei
± 2 uur
Onderzoeksvraag, deelvragen en hypothese opstellen
Aan de hand van ons onderwerp een algemene onderzoeksvraag opstellen op een afgebakend gebied. Deze onderzoeksvragen delen wij op in verschillende aspecten die we willen gaan onderzoeken en formuleren dan onze deelvragen. De hypothese zullen we formuleren aan de hand van onze eigen algemene kennis.

Maaike, Brigitte
Week 22 – 1 juni
± 4 uur
Veldwerk uitvoeren
Naar Zandvoort (Chin) en Haarlem (Club 023) gaan en de bedrijfsleider interviewen. Ook moeten we foto’s en filmpjes maken van de omgeving van deze clubs!

Maaike, Brigitte
Week 22 – 2 juni
± 2 uur
Begin maken aan het blog
www.geografisch-onderzoek-haarlem.blogspot.com bekijken. Op internet opzoeken hoe zo’n blog nou precies werkt en gelijk een eigen account aanmaken. Een begin aan de opmaak maken en de verschillende kopjes formuleren.

Maaike, Brigitte
Week 22 – 3 juni
± 5 uur
Deelvragen beantwoorden en aan de hand van deze antwoorden
ook de onderzoeksvraag
Door middel van ons eigen veldwerk, informatie van internet en uit het boek de vragen beantwoorden. Aan de hand van de deelvragen kunnen we ook de onderzoeksvraag beantwoorden waarin we de antwoorden van de deelvragen zullen verwerken.

Maaike, Brigitte
Week 22 – 5 juni
± 3 uur
Conclusie formuleren
en het blog afmaken
Voordat het onderzoek startte, hebben wij een hypothese geformuleerd. Aan de hand van deze hypothese en de antwoorden op al onze deelvragen en hoofdvraag kunnen wij onze conclusie trekken.

Nu we alle informatie hebben die we nodig hadden om ons onderzoek af te sluiten, kunnen wij nu ons blog afmaken. Wij zullen al onze informatie op het blog zetten, inclusief plan van aanpak, logboek en bronvermelding!
Maaike, Brigitte